„Sărbătoarea Primăverii” – artă și frumusețe la început de an pentru doamnele și domnișoarele din Aiud

COMUNICAT

MUNICIPIUL AIUD

În primele zile ale primăverii, Municipiul Aiud celebrează feminitatea prin diverse manifestări culturale și artistice organizate de Direcția de Cultură – Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu”.

În data de 1 martie, de la ora 17:00, la Restaurant Luk, doamnele și domnișoarele din Aiud sunt așteptate la un recital susținut de Monica Anghel, una dintre cele mai îndrăgite voci ale României.

Săptămâna dedicată femeilor continuă cu 2 evenimente organizate la Centrul Cultural din Ciumbrud. În data de 4 martie, iubitorii artei sunt așteptați la un vernisaj de artă plastică, iar în 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, va avea loc un recital de muzică și poezie.

Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu”, împreună cu grădinițele și școlile gimnaziale din Aud vor desfășura în perioada 1 – 8 martie evenimentul „Gânduri închinate mamei”. Copiii vor participa la ateliere de creație, inițiere în arta cusutului iei, expoziție de desene și felicitări dedicate mamei.

Muzeul de Științele Naturii va găzdui în 6 și 7 martie ateliere creative pentru realizarea de felicitări, oferind copiilor ocazia de a-și exprima recunoștința și dragostea față de mame. În data de 8 martie doamnele și domnișoarele vor putea vizita gratuit cel mai vechi muzeu de profil din România, înființat în anul 1796.

Această sărbătoare a primăverii este o ocazie de a celebra frumusețea, puterea și importanța femeilor în societatea noastră.

Centrul de Informații pentru Cetățeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *