CONCURS DE POEZIE ÎN MEMORIA LUI RADU STANCA DESTINAT TINERILOR DIN SEBEȘ

Asociația „Laudă Semințelor” cu sediul în Sebeș, în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, îi invită pe toți tinerii care studiază în instituțiile de învățământ din Municipiului Sebeș să participe la un concurs local de poezie, sub egida scriitorului Radu Stanca. Concursul se desfășoară în perioada 8 – 26 februarie 2024. Participanții pot trimite  3-5 poezii, precum și un CV, pe adresa de e-mail: ASOCIATIALAUDASEMINTELOR@GMAIL.COM.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim noi talente în orașul nostru. Mult succes, tuturor!

Informații suplimentare:

Asociația Cultural-Artistică „Laudă Semințelor” Sebeș

CONCURSUL LOCAL DE POEZIE „RADU STANCA”, 2024

EDIȚIA I

ORGANIZATOR:

Asociația „Laudă Semințelor” Sebeș

Președinte: Bogdan Turcu, telefon : 0757136366

Prof. dr. Monica Grosu

Prof. Mirela Barbu

PARTENER:

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

PARTENERI MEDIA:

Radio Star Sebeș

REGULAMENTUL CONCURSULUI

CREAȚIE LITERARĂ: POEZIE

Se va trimite un document cu 3 – 5 poezii creație proprie și un document cu CV-ul participantului, ambele în același e-mail, pe adresa: ASOCIATIALAUDASEMINTELOR@GMAIL.COM

Participanții își asumă în totalitate originalitatea lucrărilor.

Perioada de desfășurare a concursului: Lucrările vor fi trimise în perioada 8 februarie – 26 februarie 2024, pe adresa de e-mail menționată.

JURIZAREA: Juriul este alcătuit din scriitori și profesori de limba și literatura română. Se va evalua originalitatea, profunzimea, expresivitatea limbajului.

PREMIEREA: Se acordă: premiul I, premiul al II-lea, premiul al III-lea și mențiune.

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul evenimentului cultural dedicat lui Radu Stanca, care va fi organizat de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în data de 5 martie 2024.

Premiile constau în diplome și cărți. Poeziile câștigătoare vor fi publicate în revistele Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș.

GRUP ȚINTĂ: Concursul este destinat elevilor de orice vârstă care studiază în școlile din Municipiul Sebeș – inclusiv localitățile aparținătoare Lancrăm, Petrești, Răhău.

SCOPUL CONCURSULUI: Stimularea interesului elevilor pentru participarea la activități culturale și valorificarea calităților artistice ale tinerilor din municipiul Sebeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *