SEBEȘ, 5-8 FEBRUARIE: CITIM ÎMPREUNĂ!

Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș încurajează pasiunea pentru lectură prin evenimente speciale dedicate Zilei Internaționale a Cititului Împreună 2024.

Pentru a sărbători bucuria cititului și a explorării lumii fascinante a benzilor desenate, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, organizează ateliere de lectură inedite, dedicate Zilei Internaționale a Cititului Împreună, pentru elevii din instituțiile școlare din municipiul Sebeș și împrejurimi, invitându-i să exploreze lumea captivantă a poveștilor desenate.

Atelierele de lectură au fost concepute cu scopul de a susține interesul pentru benzi desenate, publicate în cărți care îmbină textul cu arta ilustrată. Participanții vor avea oportunitatea să interacționeze cu diferite genuri de benzi desenate, să discute despre arta narativă vizuală și să își dezvolte imaginația prin intermediul acestui format captivant.

Ziua Internațională a Cititului Împreună marchează importanța lecturii și promovează plăcerea de a citi. Este o ocazie de a aduce comunitățile împreună în jurul cărților și de a sublinia importanța alfabetizării în rândul tinerilor.

Aflată la a 8-a ediție națională, ZICI este parte a unui eveniment internațional organizat de către LitWorld din 2010 și Citim Împreună România. Evenimentul este marcat anual de milioane de oameni care citesc împreună, din peste 100 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *