„Trecut-au anii…” – Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Sebeș

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în colaborare cu instituțiile de învățământ locale, lansează o invitație de suflet pentru a marca, la Sebeș, Ziua Culturii Naționale.

Luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 11.30, la statuia poetului Mihai Eminescu, va avea loc un moment omagial. Participanții vor fi întâmpinați cu răvașe tricolore, cuprinzând versuri și citate celebre din opera eminesciană, o tradiție pe care Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș este onorat să o păstreze.

Momentele poetice și muzicale vor continua de la ora 12.30, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. S-au pregătit pentru sărbătoare tinerii actori ai trupelor de teatru „Gepetto”, „Pied Piper” și „Masca” pregătiți de prof. Lavinia Donose, voluntarii Asociației „Laudă semințelor…” îndrumați de Bogdan Turcu, alături de solista Alexandra Pamfilie.

Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială  „Lucian Blaga” din Lancrăm își așteaptă publicul vizitator, oferind acces gratuit în data de 15 ianuarie 2024, în intervalul orar 10.00 – 16.00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *