Micii actori sunt așteptați la atelierele Prichindel

COMUNICAT DE PRESĂ

11 ianuarie 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” continuă și în acest an proiectul – Micul actor, din cadrul programului WORKSHOP PRICHINDEL. Proiectul vizează organizarea a două ateliere de teatru, pe două grupe de vârstă, prin care ne propunem să aducem în atenția copiilor arta animației și arta actorului, cu scopul să îi ajutăm în deprinderea de noi abilități artistice, dezvoltarea imaginației, dezvoltarea vobirii și a capacității de comunicare.

Atelierele se vor desfășura pentru următoarele grupe de vârstă:

  • Micul actor – arta actorului – pentru grupa de vârstă 12 – 15 ani, coordonatoare: actrițele Viorica Boda și Teodora Popa – în zilele de marți
  • Micul actor – arta animațieipentru grupa de vârstă 6 – 11 ani, coordonatori: actorii Laura Boboc și Adam Boboc – în zilele de joi

Perioada de derulare a atelierelor este 6 februarie – 25 aprilie, la sediul teatrului, de la orele 17:00. Durata unui curs va fi de două ore.

Înscrierile se fac la adresa: secretariat@teatrulalba.ro, până în data de 31 ianuarie, unde vă rugăm să ne transmiteți următoarele: numele complet al copilului, vârsta, numele și numărul de telefon al unui părinte. Numărul maxim de cursanți este de 12 pentru fiecare grupă, iar înscrierea se va face în ordinea primul venit, primul servit.

Costul atelierului este de 200 lei/copil. Dacă într-o familie sunt mai mulți copii care își doresc să participe în cadrul atelierului, pentru primul copil se plătește tarif întreg, iar următorii beneficiază de o reducere de 50 %.

Teatrul aduce bucurie, teatrul educă, teatrul vindecă, așadar nu putem decât să vă spunem că așteptăm cu nerăbdare să vă introducem în lumea inefabilă a teatrului și a poveștilor.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul 0372758351.

Cristina Smadea,

Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *