Moș Crăciun mai stă la Palatul Principilor Transilvaniei până vineri, 22 decembrie

Comunicat de presă

Anul acesta, pentru 10 zile, atelierele lui Moș Crăciun se mută la Palatul Principilor Transilvaniei.

*Tun de zăpadă artificială, povești de iarnă, dorințe ferecate cu sigiliu de ceară și brazi împodobiți cu podoabe de altădată, la prima ediție a evenimentului Crăciunul la Palat.

În perioada 13-22 decembrie, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia, are loc prima ediție a evenimentului Crăciunul la Palat.

Zilnic, vor avea loc aici ateliere speciale, dedicate copiilor de clasele 0-IV, la care participarea este gratuită, în baza unei înscrieri prealabile, în limita locurilor disponibile.

Atelierele ediției:

Scrie-i lui Moș Crăciun!” – ora 10.00-10.40

Scriem și decorăm cele mai frumoase scrisori pentru Moșul cel bun, iar la final le sigilăm cu ceară și le punem și ștampilă regală.

Podoabele bradului, la curtea Palatului” – ora 11.00-11.40

Aflăm povestea primului brad de Crăciun împodobit în țara noastră, la curtea regelui Carol I, și trecem la confecționat ornamentele de altădată (nuci, conuri de brad, figurine de hârtie), cu care împodobim brazii din Palatul Principilor. Tot orașul va fi invitat să-i vadă la expoziția inaugurală din 22 decembrie!

Crăciunul din povești” – ora 10.00-10.40

Citim împreună povești de Crăciun, descoperim atmosfera sărbătorilor de iarnă la curțile regale, iar la sfârșit, la fel ca la toate celelalte ateliere, toată lumea pleacă acasă cu o amintire dulce.

Dacă, adulți fiind, nu vă mai încadrați în grupul țintă al acestor ateliere, dar credeți încă în Magia Crăciunului, atunci vă așteptăm alături de copii, nepoți, frați ori chiar vecini mai mici, să ne bucurăm împreună de toate cele câte le-am pregătit pentru ei!

Dragi doamne învățătoare, dragi domni învățători, ce propunere mai bună pentru o oră de desen, citire, lucru manual ori de „școală altfel”?

Înscrierile se pot face telefonic, între orele 09.00-17.00, zilnic, la numărul 0358732013. Tot aici puteți primi toate detaliile și lămuririle necesare, dacă este cazul.

Vă așteptăm cu drag, la Crăciunul la Palat, pe strada Militari nr.4!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *