La Casa de Cultură a Studenților – Tradiții de Crăciun – evenimente de colinde cu binecunoscuți interpreți

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia organizează în perioada 22-23 decembrie cea de-a treia ediție a spectacolului ”Tradiții de Crăciun”. “Vestim Nașterea Domnului!” este îndemnul prin care artiști consacrați, dar și tineri în plină afirmare, vor da viață tradițiilor românești și, mai ales, frumoaselor colinde. 

Astfel, vineri, 22 decembrie, de la ora 18.00, Casa de Cultură a Studenților va fi gazda grupurilor de colindători ”Valea Sebeșului” și ”Vestitorii Bucuriei”, alături de care se vor afla Georgiana Zbutea, Luz Șuteu, Tudor Limbean ”Micul Patriot” și ”Lumina Lumii”, într-un eveniment care o are ca invitat special pe nimeni alta decât NICOLA. Accesul la spectacol este gratuit.

Sâmbătă, 23 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun din șanțurile Cetății Alba Carolina vor urca și ne vor colinda, începând cu ora 17.00, Ursul de la Comănești-Leorda, Cătălina Bulac, Anastasia Pleșa, Maria Zecheru, Alice Todericiu și Isabela Ciama, evenimentul avându-l ca invitat special pe RAOUL.

Ambele spectacole vor fi prezentate de încântătoarea Andreea Bogdan, fiind realizate cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în cadrul Anului European al Competențelor. Partener principal: Primăria Municipiului Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *