„Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită !” – tema lunii decembrie la BebeBiblioteca

COMUNICAT DE PRESĂ

Luni, 11 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc ultimul atelier de parenting din anul 2023. De data aceasta, psihoterapeuta Adina Drimbe, coordonatoarea atelierului, s-a gândit să răspundă la o întrebare pe care și-o pun mulți părinți: „Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită?” Prin urmare, tema propusă pentru această întâlnire este „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!”

„Toate amintirile copilăriei au un efect asupra vieții noastre de adult. În primii ani de viață ne construim modelul emoțional asupra lumii și luăm cu noi acea înțelegere a lumii pentru tot restul vieții. Alături de copil vei desfășura activități terapeutice, care consolidează legătura părinte-copil și care dezvoltă abilitățile emoționale ale copilului. Te așteptăm cu drag alături de copilul tău să creați împreună amintiri pe care să le revedeți cu plăcere mai târziu!.” – transmit organizatorii.

Activitatea este coordonată de bibliotecara Ana-Maria Pienar, care va face și câteva recomandări de carte și este organizată de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *