Municipiul Alba Iulia. CONSULTARE A POPULAȚIEI ÎN PERIOADA 06.11.2023 – 19.12.2023, PENTRU UN NUMĂR DE CINCI PROIECTE DE HOTĂRÂRE

ANUNŢ PRIVIND CONSULTAREA POPULAȚIEI ÎN PERIOADA 06.11.2023 – 19.12.2023, PENTRU UN NUMĂR DE CINCI PROIECTE DE HOTĂRÂRE INIȚIATE DE CĂTRE PRIMARUL MUNICIPIULUI ALBA IULIA

06.11.2023

ANUNŢ

privind consultarea populației în perioada 06.11.2023 – 19.12.2023 pentru cinci proiecte de hotărâre

inițiate de către Primarul Municipiului Alba Iulia, după cum urmează:

1. Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z. ÎN VEDEREA PARCELĂRII PENTRU CONSTRUIRE LOCUINȚE INDIVIDUALE ȘI CREARE DRUM ACCES Municipiul Alba Iulia, Str. HAȚEG, Jud. Alba

2Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism:P.U.Z. PENTRU REPOZIȚIONARE STRADA OLĂNEȘTI ȘI PARCELARE ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE LOCUINȚE INDIVIDUALE Municipiul Alba Iulia, str. Vidra/Garda/Olănești/Rânca, jud. Alba.

3. Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism: P.U.Z. PENTRU REGLEMENTARE CIMITIR PRIN RECONVERSIE ZONA A1 – ZONA DE ACTIVITĂȚI PRODUCTIVE GRUPATA ÎN DISTINCTE SPECIALITĂȚI ÎN ZONA G2- SUBZONA CIMITIRELOR Jud. Alba, Mun. Alba Iulia, Loc. Bărăbanț, D.E. 350.

4. Proiect de hotărâre privind APROBAREA documentației de urbanism:P.U.Z. ÎN VEDEREA PARCELĂRII, REGLEMENTĂRII DETALIATE ŞI COMPLETĂRII TRAMEI STRADALE (PRELUNGIRE STR. TUDOR VIANU) PENTRU CONSTRUIRE LOCUINŢE INDIVIDUALE ŞI LOCUINŢE COLECTIVE Mun. Alba Iulia, Str. Calea Moților, F.N., Jud. Alba.

5.Proiect de hotărâre privind privind APROBAREA documentației de urbanism:P.U.Z. PENTRU INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN ȘI REGLEMENTARE ZONĂ INDUSTRIALĂ ÎN BAZA AVIZULUI DE OPORTUNITATE Jud. Alba, Mun. Alba Iulia, Str. Pietrar.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la aceste proiecte de hotărâre, se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură sau în format electronic pe adresele de e-mail: valentin.onișoru@apulum.ro; office@apulum.roîn termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 20.11.2023.

Proiectele de hotărâre și documentația referitoare la aceste proiecte pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, camera 1 (Direcția Urbanism, Amenajarea Teritoriului) sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *