Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează, între 11-25 octombrie 2023, casting pentru tineri pasionați de arta dramatică

11-25 octombrie: Casting Call pentru tineri pasionați de arta dramatică

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează, în perioada 11-25 octombrie 2023, casting în vederea formării distribuției pentru piese de teatru din opera lui Ion Luca Caragiale. 
Castingul este destinat tinerilor din Alba cu vârsta cuprinsă între 16 şi 28 de ani, pasionați de arta dramatică. Aceștia vor trimite un CV, însoțit de fotografii portret și full body, respectiv un video de maxim 2 minute (monolog sau poezie), pe adresa de e-mail: ccs.albaiulia@mfamilie.gov.ro, până la data de 20 octombrie 2023. 
Program casting:
– 11-20 octombrie – înscrierea candidaților- 23 octombrie – anunțarea tinerilor preselectați- 24 octombrie, ora 10:00 – audiții la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, str. Ardealului, nr. 1, Alba Iulia – 25 octombrie – anunțarea tinerilor selectați
Audițiile vor fi coordonate de BIANCA PETRONELA GOADĂ, actriță de teatru, absolventă a Facultății de Litere și Arte – catedra ARTĂ TEATRALĂ și a masteratului în INTERPRETAREA CARACTERELOR DRAMATICE din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, la clasa actorilor MARIAN RÂLEA, CONSTANTIN CHIRIAC, VIRGIL FLONDA, DAN GLASU, OFELIA POPII, DIANA FUFEZAN, MARIANA MIHU și FLORIN COȘULEȚ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *