Apa CTTA. Programul actualizat de furnizare a apei potabile în județ

!!!!!Actualizare program furnizare 30.08.2023:Avand in vedere consumul mare de apa, SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer –

Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 09.00-18.00 , 22.00-06.00 in urmatoarele localitati: comuna Unirea, Noslac, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

Din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate localitatile: orasul Ocna Mures, Razboieni, Captalan, cat si zonele inalte ale localitatilor Cergau si comuna Rosia de Secas, In ceea ce priveste comuna Garda de Sus, satele: Ocoale, Hanasesti, Mununa, Dealu Frumos, Garda Seaca, Ghetar si in localitatea Ungurei furnizarea apei potabile se va efectua în funcție de cantitatile de apă acumulate in rezervoarele de acumulare, iar în acest sens recomandam un consum moderat al acesteia.

Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depasiri a valorii parametrului turbiditate, caz in care rugam clientii sa foloseasca apa numai in scop menajerVa informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *