Apa CTTA. Actualizare program furnizare a apei potabile în data de 29.08.2023

!!!!!Actualizare program furnizare 29.08.2023:

Avand in vedere consumul mare de apa, SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesara refacerea periodica a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer Astfel, va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

-Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 14.00-07.00 in localitatea Salistea Deal –

Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00-06.00 10.00-15.00 in com.Cricau- Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 09.00-18.00 , 22.00-06.00 in urmatoarele localitati: comuna Unirea, Noslac, Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

– Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 10.00-12.00 in localitatea Câlnic

-Intreruperea furnizarii apei potabile intre orele 22.00- 06.00 : Valea Lunga ( Valea Lunga, Lodroman, Lunca), si Ungurei. -De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate localitatile: Tartaria, Saliste, Drambar, Ighiu, Straja, Ghirbom, Henig, Ohaba, Secasel, Colibi, orasul Ocna Mures, Razboieni, Captalan, Miraslau, cat si zonele inalte ale localitatilor Cergau si comuna Rosia de Secas,

In ceea ce priveste furnizarea apei potabile in comuna Garda de Sus, satele: Ocoale, Hanasesti, Mununa, Dealu Frumos, Garda Seaca, Ghetar, aceasta se va face în funcție de cantitatile de apă acumulate, iar în acest sens recomandam un consum moderat al acesteia.

Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depasiri a valorii parametrului turbiditate, caz in care rugam clientii sa foloseasca apa numai in scop menajer.

Va informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *