THEODORA GOLF CLUB, cel mai mare resort de golf din România, face un pas important pentru un viitor sustenabil bazat pe energie verde

COMUNICAT DE PRESĂ

Alba Iulia, 10.05.2022. Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, își susține angajamentul ferm față de mediul înconjurător, folosind panouri fotovoltaice care generează peste 500 KWP instalați. Această investiție așază resortul din inima Transilvaniei în topul companiilor din turism din țară care generează energie electrică curată și contribuie la reducea emisiilor de carbon cu cca. 250.000 de kilograme de CO2 anual.

Este o  investiție semnificativa în viitorul resortului și a comunității locale, care demonstrează angajamentul nostru față de o economie mai durabilă și o lume mai bună pentru generațiile viitoare. Practic, panourile fotovoltaice instalate deja generează 500 KWP instalați, echivalentul plantării anuale a peste 11.000 de copaci. Reușim astfel să ne respectăm angajamentul de a ne reduce amprenta de carbon și de a asigura un viitor durabil pentru comunitatea noastră. În plus, suntem protejați de volatilitatea prețurilor energiei electrice. Prin aceasta investiție sperăm că vom inspira și alte companii  să ia masuri de protejare și conservare a mediului înconjurător”, declară Theodora Popa, co-fondator și vicepreședinte Theodora Golf Club.

Instalarea panourilor fotovoltaice este un pas important în protejarea mediului înconjurător și în implementarea strategiei de sustenabilitate, alăturându-se soluțiilor adoptate deja, precum: creșterea eficienței managementului apei, eliminarea ustensilelor de unică folosință din plastic și a recipientelor din plastic pentru produsele de igienă din camere, utilizarea carturilor electrice pentru transportul pe teren, creșterea responsabilității angajaților și a nivelului de informare și implicare a oaspeților prin comunicări specifice.

Situat în inima Transilvaniei, în Teleac, județul Alba, la câteva minute de autostrada care leagă Cluj-Napoca de Sibiu, resortul Theodora Golf Club este o destinație premium spectaculoasă, deschisă permanent pentru cei care doresc o vacanță liniștită, în care să se bucure de mâncare rafinată, băuturi fine, camere luxoase de 4*, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, zonă de recreere, plimbări în natură și o panoramă mirifică. De asemenea, resortul câștigător de două ori al distincției BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards, este o destinație la superlativ pentru cei care doresc să joace o partidă de golf pe un teren profesionist, la standarde internaționale.

DESPRE THEORODRA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud, județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect. Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa: un par 6 de 735 m. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional à la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă. Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție de-a lungul râului Mureș, care înconjoară terenul de golf, și prin panorama Munții Apuseni care străjuiesc resort-ul, imprimând unicitate acestui loc ideal pentru vacanțe. Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://theodoragolfclub.com/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *