CASTING CALL la TEATRUL TINERETULUI METROPOLIS pentru “CINE L-A UCIS PE TATA?”

Teatrul Metropolis organizează audiție pentru distribuția spectacolului „Cine l-a ucis pe tata?” de Édouard Louis (bazat pe romanul omonim) – premieră națională, în regia lui Andrei Măjeri.

Se caută șase actori -roluri masculine, cu vârsta de maximum 30 de ani. Aplicanții trebuie să aibă o constituție atletică, aptitudini de mișcare și abilități vocale. 

Castingul se va desfășura astfel:         
05-15 MAIEtapa I – Înscrierea candidaților;

17 MAIEtapa a II-a – Anunțarea selecției pentru audiții.

Actorii sunt rugați să trimită următoarele materiale:

  • o fotografie portret;
  • două fotografii full body;
  • C.V.-ul;
  • un video (maximum două minute) cu o improvizație inspirată de una dintre temele centrale ale romanului „Cine l-a ucis pe tata?” de Edouard Louis.

Materialele vor fi trimise printr-un link de transfer la adresa de e-mail: actori@teatrulmetropolis.ro

Actorii selectați pentru audiție vor fi anunțați prin e-mail. 

Audiția va avea loc la Teatrul Metropolis în datele de 20 și 21 mai 2023 fiind necesară disponibilitatea în ambele zile.

Perioada de repetiții a spectacolului va fi între 17 octombrie și 3 decembrie 2023 (8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână). 

PS: Sugestie pentru improvizația video: Un moment de mișcare +/- text; sit specific sau nu, cu statement bine definit, bazat pe concepte precum: masculinitatea toxică, excluderea socială, relația cu părinții, justiția socială, diferențele de clasă socială, sex și societate, compasiunea etc. 

Prin transmiterea materialelor/documentelor solicitate în cadrul sesiunii de casting, confirmați în mod expres că anterior semnării ați citit, înțeles și sunteți de acord cu Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul sesiunilor de casting. 

În situația în care sunteți de acord cu activitățile de prelucrare, pentru care este necesar consimțământul, vă solicităm să ne transmiteți împreună cu documentele/materiale solicitate – Acordul privind prelucrarea datelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *