„Cum să crești un copil optimist?”, tema de mâine a atelierului de parenting de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

COMUNICAT DE PRESĂ

Mâine, 28 aprilie 2023, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la BebeBiblioteca, atelierul de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, care va avea loc la Sala de lectură, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată ne va ajuta să răspundem la întrebarea „Cum să crești un copil optimist?”.

„Optimismul este esențial pentru sănătatea fizică și mentală a copilului. Participând la acest atelier, veți afla răspunsurile la următoarele întrebări: *Cum să-ți ajuți copilul să devină mai încrezător? *Cum să-ți ajuți copilul să aibă relații pozitive cu oamenii din jur? *Cum poți să devii un părinte cu o gândire pozitivă? *Cum să sprijini copilul care are atitudini negative? *Cum clădești o relație bazată pe empatie și respect între tine și copil?

Dacă doriți să descoperiți cum să vă creșteți copilul pentru a învăța optimismul și a depăși anumite provocări, întărind în același timp relația cu el, vă așteptăm cu drag la BebeBiblioteca”, transmite psihoterapeutul Adina Drimbe, colaborator al instituției de cultură.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *