PARCUL DE AVENTURĂ DYNAMIS ÎȘI AȘTEAPTĂ AVENTURIERII

Întru cadru natural desprins din basme, undeva la marginea orașului, departe de agitație și haos se află Parcul de Aventură Dyanmis. Situat pe Dealul Mamut, pe strada Valea Popii, nr. 16, parcul de aventură își deschide porțile în fiecare an pentru cei dornici de autocunoaștere și dezvoltare personală, pentru cei care vor să își consolideze relațiile în echipă, dar și pentru cei care vor pur și simplu să își petreacă timp în natură.

În prezent, parcul, prin cele patru trasee codificate pe culori în funcție de dificultate, oferă posibilitatea celor care îi trec pragul să își testeze abilitățile sportive, dar totodată și curajul. Vizitatorii vor avea prilejul de a-și depăși fricile, de a-și dezvolta tehnicile de îndemânare și forță și nu în ultimul rând de a dobândi încredere în propria lor persoană.

Cele patru trasee sunt alcătuite din peste 50 de elemente suspendate la nivelul copacilor (scări, poduri, căsuţe construite din lemn, panouri de căţărare, tiroliene etc) sau piloni care se pot parcurge folosind echipamentul corespunzător de alpinism, prin traversare sau căţărare. Pe tot parcursul aventurii, participanții sunt atenți supravegheați de către instructorul parcului și de către voluntari.

Parcul de Aventură Dynamis Alba Iulia este deschis de Marți – Duminică în intervalul orar 10:00-18:00, iar în perioada vacanțelor va fi deschis de Luni până Dumincă între orele 10:00-18:00. Programările se pot efectua la numărul de telefon 0746 670 729 – Dorin Oltean, Administrator-instructor. Tariful de acces în parc pentru o persoană va fi de 25 de lei pentru o oră și jumătate.

Biroul de presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *