THEATER OF DREAMS / TEATRUL VISELOR la Sebeș

            În zilele de 6 și 7 aprilie 2023, avem plăcerea de a vă invita la spectacolul de teatru pentru copii „THEATER OF DREAMS”, un proiect dedicat Zilei Mondiale a Teatrului, susținut de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

           Pe scena sălii de spectacole „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, joi, 6 aprilie 2023, la ora 17.00, trupa GEPETTO va juca în „Hamlet” (o adaptare umoristică după William Shakespeare), iar trupa PIED PIPER în „Cristopher Columbus discovers America” (scenetă în trei acte în limba engleză). Activitatea acestor trupe este susținută permanent de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș în parteneriat cu prof. Lavinia Donose.

           Vineri, 7 aprilie 2023, la ora 17.00, trupa MASCA va pune în scenă „Frumoasa din pădurea adormită” (o dramatizare după Frații Grimm) și „Tom Neînfricatul” (scenetă în 4 acte). Micii actori sunt coordonați de profesor Lavinia Donose.

           Vă îndemnăm să valorificați timpul participând alături de interpreții noștri la aceste minunate acte culturale, să realizăm punți între realitate și imaginație și să permitem dezvoltarea orizontului artistic al tuturor copiilor și tinerilor de pretutindeni.

           Vă așteptăm, cu drag, să ne bucurăm de povești interpretate cu talent și suflete pline de emoție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *