“Prietenii apei- concurs de desene” cu ocazia Zilei mondiale a Apei

In fiecare an in data de 22 martie se sarbatoreste Ziua Mondială a Apei, eveniment care isi propune să marcheze o accelerare a schimbării în ceea ce privește soluționarea crizei apei și a salubrității.

Este o tradiție organizată sub egida Organizației Națiunilor Unite, coordonată de UN-Water iar tematica este propusă de UNWater, fiind în concordanță cu Raportul ONU privind dezvoltarea apei la nivel mondial. Avandu-i oaspeti saptamanile trecute la obiectivele noastre, respectiv Statia de tratare Sebesel si la Statia de Epurare Alba Iulia, le-am propus elevilor un concurs de desene cu premii, prin care acestia ne-au demonstrat ca au inteles modalitatea de functionare a acestora, manifestandu-si un real interes.

Le multumim, inca o data, pentru frumoasele desene atat lor cat si doamnelor invatatoare si parintilor lor pentru indrumare, iar deviza de anul acesta a zilei mondiale a apei :”Fă schimbarea pe care tu ți-ai dori să o vezi în lume! Fiecare picătură/gest contează!”, credem ca lor li se potriveste cel mai bine.

Tinem sa precizam ca toate desenele au fost minunate, dar am selectionat cateva pentru a-i putea premia pe urmatorii elevi: Mentiuni: – Vasiu David, Daian David, Radu Alex, Marcu Iulia, elevi ai clasei a III a B Scoala generala Mihai Eminescu Alba Iulia – Borzescu Adelina, Serdean Sofia,Mercurean Miruna, Gheorghe Andrei, elevi ai clasei pregatitoare de la Scoala Avram Iancu din Alba Iulia -Manole Maia, Gavrila Raluca, elevi ai Scolii generale din Blandiana. Premiul III : Itu Roxana – Scoala generala Blandiana Mocan George – Scoala generala Avram Iancu din Alba Iulia Premiul II : Nicolescu Adrian- Scoala generala Mihai Eminescu din Alba Iulia Barbantan Eva – Scoala generala Avram Iancu din Alba Iulia Premiul I : Lodroman Erica – Scoala generala Mihai Eminescu din Alba Iulia Dobra Filip – Scoala generala Avram Iancu din Alba Iulia Premiul special: Olariu Anastasia – Scoala generala Mihai Eminescu din Alba Iulia.

Conducerea ApaCtta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *