Apa CTTA a primit vizita elevilor în cadrul programului Săptămâna Altfel

Operatorul APA CTTA SA ALBA continua sa raspunda oricarei solicitari din partea grupurilor organizate de elevi, care intentioneaza sa ne viziteze compania sporadic sau in cadrul programelor educationale SAPTAMANA VERDE, SCOALA ALTFEL, etc.

     In acest sens, in perioada 27.02.2023-02.03.2023 am avut bucuria si ocazia să întâmpinăm cu plăcere peste 160 de elevi, ai scolilor Mihai Eminescu si Avram Iancu din Alba Iulia,  împreună cu profesorii lor.

     Specialistii nostri le-au explicat felul in care apa devine potabila, atat prin vizita  Statiei de tratare a apei Sebesel cat si  prin experimentele pe care le au vizionat in laboratorul de analize al statiei.

     Apoi, urmand cursul firesc, au continuat cu vizita la Statia de epurare a apelor uzate din Alba Iulia, pentru ca ei sa inteleaga organizarea si functionarea acesteia, prin metoda biologica, bucurandu-i peste masura. Nu mare ne-a fost mirarea sa vedem ca cei mici inteleg, poate mai bine decat cei mari, importanta protejarii naturii si a mediului inconjurator, prin epurarea apei uzate, fiind real interesati de felul in care aceasta functioneaza.

   Continuam sa le multumim ca ne viziteaza si ca manifesta un interes care noua ne da speranta , avand increderea ca de la cei mici ne putem schimba si noi, adultii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *