Medalii de aur și bronz pentru CS Unirea Alba Iulia, obținute la Campionatul Național de Judo U21

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia au obținut primele clasări pe podium în acest an.

Astfel, la Campionatul Național Individual U21, Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Piteși), elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 100 de kilograme.

Laura Alexia Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj), a obținut medalia de bronz la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Campionatul Național Individual U21 s-a desfășurat în 3 și 4 martie 2023 la Focșani.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Cei doi sportivi vin după rezultate extraordinare obținute în anul 2022.

”Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan își reconfirmă forma extrem de bună pe care au avut-o în 2022, an în care au obținut rezultate foarte bune pe plan național și internațional. Felicit sportivii și antrenorii”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba lulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *