Vineri, 27.01.2023, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul ”Minciuni Nevinovate”!

COMUNICAT

Vă invităm alături de noi la startul proiectului cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2023” – și pentru că teatrul este o cale de a căuta și explora adevăruri despre noi înșine și lumea în care trăim, vă oferim un prim spectacol… ”nevinovat”, cu gust dulce amărui, care ne vorbește despre jocul etern al minciunilor mărunte cu care ne înconjurăm zi de zi.

Minţim în fiecare zi, spunem minciuni mici, nevinovate. Unele în glumă, altele în serios. Fiecare avem mândria noastră, vanitatea noastră, ne dorim să fim apreciaţi de către ceilalţi. Ne place să fim admiraţi, iubiţi şi facem eforturi tot mai mari pentru a crea și a întreține imaginea pe care o dorim.

Pas cu pas ţesem pânza poveştii vieţii noastre. Căutând mereu să reușim, să demonstrăm ceva celorlalți. Facem alegeri şi le justificăm Trecem prin situaţii mai grele sau mai uşoare, întâlnim oamneni diferiţi. Anumite întâmplări şi anumiţi oameni ne marchează profund, anumite amintiri au darul de a ne hrăni, altele de a ne bântui. Timpul trece şi abia când ne apropiem de final putem vedea ce ne rămâne în urma minciunilor noastre… nevinovate.

Biletele (20 lei pt adulți; 10 lei pt studenți și pensionari; 5 lei pt copii) pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de Joi, 26.01.2023, între orele 09.00-15.00 și Vineri, 27.01.2023 până la ora 18.30. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2023”.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia; Muzeul Național al Unirii Alba Iullia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *