Dragoste, pasiune și intrigă pe scena Operei Naționale din Cluj-Napoca, în luna ianuarie. Vezi programul spectacolelor

 Urmează mult așteptatele Sărbători de iarnă, cu bucurie și voie bună, iar noi suntem recunoscători să vă avem alături, împărtășind bucuria momentelor artistice de pe scena Operei, încununate de aplauzele oferite și nelipsitele aprecieri.   Vă invităm să ne fiți alături și în anul 2023 și să pășiți în universul poveștilor fascinante operistice, dezvăluindu-vă o parte a programului lunii ianuarie.

Deschidem anul 2023 cu spectacolul LaTraviata de Giuseppe Verdi ce va expune destinul tragic al Violettei Valèry, în atmosfera societății pariziene din secolul XIX. Povestea de viață și de dragoste dintre Violetta Valèry și Alfredo Germont, pe muzica lui Giuseppe Verdi, a devenit de-a lungul timpului un spectacol tot mai îndrăgit de publicul nostru, motiv pentru care va fi pus în scenă două zile consecutive, sâmbătă14 ianuarie și duminică15 ianuarie, ora 18:30. Totodată, pentru tot ceea ce Maestrul dirijor PETRE SBÂRCEA a fost și ne-a oferit, dorim să aducem mulțumiri și aprecieri în memoria sa, dedicându-i a doua reprezentație a spectacolului LaTraviata, a cărui partitură a prins viață de nenumărate ori sub bagheta sa dirijorală!

Continuăm atmosfera plină de dragoste și pasiune cu opera Bal mascat, ce se reîntoarce vineri, 20 ianuarie, pe scena Operei, după reprezentația de succes din luna noiembrie. Prin îmbinarea iscusită a tragicului și comicului, acest spectacol redă o poveste medievală în care onoarea și prietenia sunt lucruri sfinte, iar trădarea, cu sau fără mască, se plătește scump.

Din dorința de a ne cunoaște și mai bine publicul, vă invităm să descoperiți cum se creează magia pe scenă și dacă aveți curiozități legate de primul Teatru de Operă din România, vă așteptăm la unul dintre cele 5 tururi ghidate, programate în luna ianuarie.

Datorită Programului de Sărbători, Agenția de bilete a Operei se va redeschide în 9 ianuarie 2023, dar biletele vor putea fi achiziționate în continuare online, de pe site-ul www.bilete.ro.  
 Opera Națională Română Cluj-Napoca vă urează Sărbători fericite!
Să ne revedem cu bucurie și la spectacolele din 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *