50 de liceeni din Alba pot participa la workshop-ul de orientare în carieră organizat de Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia organizează miercuri, 21 decembrie, ora 14.30, prima ediție a unui workshop de orientare în carieră destinat liceenilor din județul Alba, eveniment realizat cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în cadrul Anului European al Tineretului în România.

50 de locuri sunt disponibile pentru liceenii preocupați de viitoarea lor carieră și care vor să afle, într-o manieră practică, posibilele profesii în care ar putea performa. Pentru a se înscrie, liceenii trebuie să trimită până cel târziu marți, 20 decembrie, ora 14.00, printr-un mesaj WhatsApp sau SMS la nr. 0785 370 270, următoarele informații:

► numele complet

► liceul și localitatea în care studiază

► clasa

► specializarea (profilul)

O bună orientare în carieră și dezvoltarea unor abilități personale conduc implicit la o reușită a tinerilor pe piața muncii și la satisfacția de a activa în domeniul dorit. Acest workshop va contribui la creșterea conștientizării liceenilor participanți, care vor fi capabili să facă alegeri mai bune în ce privește viitoarea lor carieră.

Locurile vor fi ocupate în ordinea înscrierilor. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0785 370 270, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *