AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA NAȚIONALĂ la Poliție și Jandarmerie

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 43 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Azi, 5 decembrie 2022, în cadrul unei ședințe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost prezentați 43 de polițiști care au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Astfel, în gradul de comisar șef de poliție a fost înaintat comisar de poliție Ciortea Mădălin.

În gradul de comisar de poliție au fost înaintați subcomisar de poliție Belgrădean Ramona-Elisabeta, subcomisar de poliție Moșneag Ioan-George, subcomisar de poliție Pietricele Nicolae-Cristian și subcomisar de poliție Simion Marius.

În gradul de subcomisar de poliție au fost înaintați inspector principal de poliție Cucea Valeriu-Ioan, inspector principal de poliție Dobre Ioan-Florin, inspector principal de poliție Gavrilă Radu și inspector principal de poliție Păcurar Victoria-Ileana.

În gradul de inspector principal de poliție au fost înaintați inspector de poliție Bolog Daniel –Vasile, inspector de poliție Hendrea Horea, inspector de poliție Novăcean Constantin-Cătălin și inspector de poliție Titilincu Alexandra-Anamaria.

În gradul de inspector de poliție au fost înaintați subinspector de poliție Alexe Dan-Tudor, subinspector de poliție Bordea Darius-Andrei, subinspector de poliție Morcan Mihaela, subinspector de poliție Pasc Bogdan-Daniel, subinspector de poliție Potinteu Cătălin și subinspector de poliție Zwiru Mălina-Maria.

În gradul de agent şef principal de poliție au fost înaintați agent șef de poliție Gherman Daniel-Constantin-Simion, agent șef de poliție Ignat Marius-Ștefan, agent șef de poliție Moga Constantin-Liviu, agent șef de poliție Moldovan Gabriel-Alin, agent șef de poliție Muntean Aurel-Cristian, agent șef de poliție Sinea Camelia-Rodica, agent șef de poliție Slimnicean Ioan-Dan, agent șef de poliție Timar Levente și agent șef de poliție Văsian Ovidiu-Cristian.

În gradul de agent şef de poliție au fost înaintați agent șef adjunct de poliție Crețu Daniel, agent șef adjunct de poliție Mocan Răzvan-Dionisie, agent șef adjunct de poliție Mocanu Marius-Dorin și agent șef adjunct de poliție Popescu Alexandru.

În gradul de agent şef adjunct de poliție au fost înaintați agent principal de politie Bota Andrei-Daniel și agent principal de politie Olariu Petru Florian.

În gradul de agent principal de poliție au fost înaintați agent de poliție Băbău Ionuț-Cătălin, agent de poliție Bucur Dinu-George, agent de poliție Coc Ionuț-Marius, agent de poliție Cordea Kinga, agent de poliție Galdău Dalius-Gabriel, agent de poliție Limbășanu Ana-Maria, agent de poliție Poșa Călin-Ioan, agent de poliție Vlăzan Camelia-Ioana și agent de poliție Vulturar Alexandru.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 43 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.

Avansări în grad la Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Naționale a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 ofiţer şi 12 subofiţeri jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, au fost înaintaţi în gradul următor înainte de termen, pentru rezultatele foarte bune obținute în activitatea profesională. Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, și a fost condusă de domnul Inspectorul şef, locotenent-colonel Pașca Tudor-Gheorghe.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte, precum și un impuls și determinare pentru viitor. Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice și cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *