Medalii de aur și bronz pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Național de Judo U 23

Judoka CS Unirea Alba Iulia au obținut două noi medalii, de aur și bronz, la Campionatul Național Ne Waza U23, desfășurat în 27 noiembrie la Izvorani.

Alexandru Sibișan (sportiv cu dublă legitimare: CSM Pitești – CS Unirea Alba Iulia) a obținut medalia de aur la categoria de greutate + 81 de kilograme. Acesta este elev la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica) și vine după o altă medalie de aur, obținută la final de octombrie, la Campionatul Național Ne Waza U21. Astfel, sportivul nostru își reconfirmă locul 1 în clasament, la categoria sa de vârstă și greutate.

Laura Bogdan (sportivă cu dublă legitimare: CSM Cluj – CS Unirea Alba Iulia) a obținut medalia de bronz la categoria de greutate – 52 de kilograme. Rezultatul este demn de apreciere având în vedere că sportiva noastră a avut în această toamnă un program competițional foarte încărcat și vine după o altă medalie, tot de bronz, obținută la Campionatul Național de Judo U18, la început de noiembrie.

Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivilor, întrucât reușesc să obțină medalii la toate competițiile la care participă, dar și antrenorilor, care i-au format și pregătit extrem de bine pentru aceste competiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *