Studenții cu Skepsis au reprezentat Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia la cea de-a XVIII-a ediție a Galelor Teatrului Studențesc „SERI ÎN LUMEA THALIEI”!

COMUNICAT

În perioada 18-20 Noiembrie 2022, studenții care activează în cadrul trupei de teatru Skepsis au fost prezenți la cea de-a XVIII-a ediție a Galelor Teatrului Studențesc „SERI ÎN LUMEA THALIEI”, eveniment organizat de Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Grupul Skepsis a reprezentat Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia în cadrul programului cu spectacolul ”Guturaiul Oniric”, creat de Viorel Cioflică pe baza unui text de Eugen Ionescu.

”Guturaiul Oniric este un spectacol de teatru absurd care surprinde foarte bine coordonatele lumii în care trăim: frica, dorințele exagerate, excesele, incapacitatea limbajului de a ne exprima gândurile și emoțiile profunde. Suntem siguri că dincolo de comicul absurd al situației, publicul prezent și juriul vor gusta cu plăcere propunerea noastră și vor aprecia abordarea cu Skepsis.” – Viorel Cioflică, Coordonator.

Evenimentul are un caracter competitiv, se desfășoară la Centrul Cultural ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte și se bucură în acest an de participarea trupelor studențești de teatru din Ploiești, Iași, Brașov și Alba Iulia, oferind participanților oportunitatea de a-și prezenta spectacolele și de a primi un feedback critic legat de prestațiile individuale și de grup.

Dincolo de competiția care marchează fiecare ediție, evenimentul este organizat având ca motto cuvintele lui Valeriu Sârbu: ”Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat ființei, lumii, semenului nostru.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *