Anunț începere proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” pentru DRAGON R.C. S.R.L

Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” pentru DRAGON R.C. S.R.L

DRAGON R.C.S.R.L. cu sediul în ALBA, localitatea Alba Iulia, str. B-dul VICTORIEI, nr. 125, anunță lansarea proiectului „GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU AGRI FOOD DRAGON RC S.R.L.”, proiect nr. M2-AGRI-809, înscris în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr. 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării Contractului de finantare cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului (MAT) și Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii și Ptromovarea Exportului (AIMMAIPE), respectiv 22.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară a societatății DRAGON R.C. S.R.L.

Proiectul își propune ca principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
  • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 682810.2 RON

Valoarea grantului este de 593748 RON

Valoare cofinanțare este de 89062.2 RON

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date contact beneficiar:

SC DRAGON R.C. SRL

MOLDOVAN MARIA – Tel. 0746.033.394

dragon_rc_srl@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *