”Voices” îl aduce pe Aurelian Temișan la Alba Iulia, în 11 și 12 noiembrie

Organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices” a ajuns la ediția a X-a, 2022 (declarat Anul European al Tineretului în România) fiind, așadar, un an jubiliar pentru acest eveniment de prestigiu.

Iubitorii de muzică sunt invitați vineri, 11 noiembrie și sâmbătă, 12 noiembrie, la un festival de muzică pop la care vor participa tineri talentați, dornici de afirmare, care reprezintă casele de cultură studențești din țară. Fiecare dintre aceștia va interpreta ”live”, pe scena Casei de Cultură a Studenților, două piese, una din ele obligatoriu în limba română. Tinerii interpreți vor concura nu doar pentru afirmare, ci și pentru premiile atractive oferite de organizatori și constând în echipamente tehnice profesionale, la finalul concursului urmând a fi acordate: trofeul festivalului, premiile I, II și III, dar și o mențiune specială.

Juriul festivalului, ce îl are ca preşedinte pe compozitorul şi dirijorul Viorel Gavrilă, vicepreşedinte al UCMR–ADA (Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor), va puncta originalitatea interpretării pieselor, alegerea repertoriului și impresia artistică. Nu vor lipsi vedetele consacrate, în festival urmând a susține recitaluri Aurelian Temișan, dar și Dominique Simionescu, caștigătoarea trofeului ”Voices” 2021.

”Peste 100 de tinere talente românești au pășit, de-a lungul timpului, pe scena ”Voices” și a afirmării la nivel național, și este suficient să o amintim pe Roxen (Larisa Roxana Giurgiu), câștigătoare a trofeului ”Voices” 2016 și care a reprezentat România la Eurovision 2021”, a declarat Gheorghe Berghian, directorul Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia. Festivalul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia și al Ligii Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, avându-i ca prezentatori pe Andreea Bogdan și MC Kotto. Intrarea este liberă pentru public.

Programul festivalului:

Vineri, 11 noiembrie, ora 19.00Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 19.00

• Concurs național de interpretare vocală • Gala Laureaților

• recital Aurelian Temișan

• recital Dominique Simionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *