Întâlnire prin corespondență, cu Skepsis, joi, la Casa de Cultură a Studenților

Joi, 27.10.2022, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, grupul Skepsis vă invită la spectacolul „Întâlnire prin Corespondenţă” – un spectacol realizat după ”Variaţiuni Enigmatice”, una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Eric-Emmamuel Schmitt, autor contemporan, dramaturg, nuvelist şi scriitor, a cărui opere sunt sunt prezentate în toată lumea bucurându-se de o largă popularitate.

Spectacolul „Întâlnire prin Corespondenţă” provoacă publicul spre a asista pas cu pas la evoluţia unei situaţi cu momente de tensiune, dar şi de destindere, menite să facă să vibrăm pe tema unor acorduri enigmatice. Un scriitor celebru primeşte vizita unui reporter anonim. Ironiile fine, umorul, tensiunea, conflictul, raporturile care se nasc și se construiesc treptat între personaje transformă întâlnirea aparent obișnuită în ceva mult mai profound, într-o intersectare a unor destine diferite.

”În anul aniversar 2022, în care împlinim 20 de ani, ne-am propus să oferim publicului spectacolele din repertoriul nostru care au o semnificație aparte. Întâlnirea prin corespondență este un spectacol sensibil, încărcat de tensiune și emoție, din care nu lipsesc întorsăturile de situaţie, umorul fin și acele momente în care mărturisirea sinceră a unui secret ne poate elibera de poverile pe care le purtăm o viață. Inţelepții spun ca nimic nu este intamplator în lume și că nici macar o întrebare nu se naște la întamplare, ci exact atunci când trebuie pentru a genera o revelație. Ce înseamna a iubi cu adevarat? Putem trăi fără regrete cu alegerile pe care le facem?…” – Viorel Cioflică – Coordonator.

Biletele (20 lei pt adulți; 10 lei pt studenți și pensionari; 5 lei pt copii) pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de Marți, 25.10.2022, între orele 09.00-15.00 și Joi, 27.10.2022 până la ora 19.45. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2022”, desfășurat de Grupul Skepsis pentru Alba Iulia.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2022 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia; Muzeul Național al Unirii Alba Iullia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *