CS Unirea Alba Iulia – pe podium la Campionatul Mondial de Powerlifting, pentru Juniori, de la Istanbul

CS Unirea Alba Iulia a fost reprezentată de două sportive, Virginia Mîrza și Alexandra Cazacu, la Campionatul Mondial de Powerliting, desfășurat la Istanbul, în perioada 27 august – 3 septembrie. Acestea sunt pregătite de către antrenorul Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting.

Virginia Mârza a obținut 4 medalii de bronz la categoria de greutate 84 kilograme, junioare mici (până în 18 ani), cu următoarele rezultate:

Genuflexiuni – 135 de kilograme ridicate (locul 3);

Împins din culcat – 50 de kilograme ridicate (locul 3);

Îndreptări – 120 de kilograme (locul 3);

Total – locul 3.

Sportiva este debutantă la o competiție internațională.

Alexandra Cazacu a concurat la categoria 57 kilograme, junioare mari (pana in 23 de ani) și a obținut un loc 4 și 3 locuri cinci, cu următoarele rezultate:

Genuflexiuni – 152 de kilograme ridicate (loc 4);

Împins din culcat – 57,5 kilograme ridicate (loc 5);

Îndreptări – 132,5 de kilograme ridicate (loc 5);

La total, sportiva s-a clasat pe locul 5.

La Campionat au participat peste 700 de sportivi din peste 50 de țări. Temperaturile foarte ridicate de la Istanbul au îngreunat, pentru delegația României, condițiile de concurs.

”Mulțumesc Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia și Primăriei Alba Iulia pentru sprijinul acordat participării la această competiție. Suntem mulțumiți de rezultate și ne pregătim pentru viitoarele provocări”, a transmis Ovidiu Pănăzan.

Următoarele competiții pentru CS Unirea Alba Iulia vor fi Campionatele Naționale de Powerlifting Clasic, la Iași, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie (CS Unirea va participa cu 11 sportivi), respectiv Campionatul Mondial de Seniori, în Danemarca, la mijlocul lunii noiembrie, la care vor face deplasarea Irimie Andrei, Ordean Daniel și Ovidiu Pănăzan.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivilor și mult succes la viitoarele competiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *