Elevii de poveste ai Sebeșului premiați la evenimentul de deschidere a Zilelor Municipiului Sebeș

Vineri, 19 august 2022, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș a avut loc ceremonia oficială de deschidere a Zilelor Municipiului Sebeș. Cu acest prilej, au fost oferite premii și distincții unor cetățeni speciali care au excelat în educație, artă, sport, voluntariat, cu care orașul de mândrește.

Primarul Dorin Nistor a oferit medalii și premii în bani elevilor care au obținut cele mai bune note la examenul de evaluare națională și la bacalaureat.

COMȘA NATALIA de la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș a obținut nota 10 la examenele de evaluare națională.

Pentru rezultate foarte bune obținute la bacalaureat au fost premiați elevii: HILEAGĂ MARIA GEORGIANA (media 9,93), COSMA TUDOR MIHAI (media 9,86), BĂRĂIAN ADRIAN CĂLIN (media 9,85), BOABEȘ ROXANA IOANA (media 9,85), CĂRPINIȘAN ELENA (media 9,81), FĂȚAN IOANA (media 9,81), MUREȘAN IOAN SEBASTIAN (media 9,80) – toți pregătiți de cadrele didactice de la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș.

De asemenea, au fost premiați elevii care vor rămâne în amintirea colegilor ca șefi de promoție.

De la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș: șefi de promoție clasa a 8-a: NANDREA IADIRA NICOLA și TABAL NORA, ambele cu media 10; șefi de promoție clasa a 12-a: la profilul real – BĂRĂIAN ADRIAN CĂLIN, iar la profilul uman – NIȚĂ FLAVIA ANTONIA.

Șefii de promoție de la Liceul Tehnologic Sebeș sunt LAZĂR CLEOPATRA ELENA clasa a 8-a și GROZA ISIDOR IOAN clasa a 12-a.

Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș: VINȚAN LUIS DANIEL clasa a 8-a și POPA GEORGE NICOLAE clasa a 12-a.

Liceul German Sebeș: RĂULEA DARIUS  clasa a 8-a, ANGHEL ROXANA
clasa a 8-a și HODOROABĂ DAMARIS clasa a 12-a.

Școala Gimnazială Petrești: JURJU ANTONIA clasa a 8-a, media 10.

Școala ”Mihail Kogălniceanu” Sebeș: COVACIU EMILIA-MARIA, clasa a 8-a media 10.

Școala Gimnazială nr. 2 Sebeș: FILIMON MAIA clasa a 8-a, media 9.90.

Au fost premiați de asemenea, sportivii Flavia Sentea, Sara Maria Dan, Giulia Pienariu și Roberto Burța și voluntarul Nicolae Sârbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *