Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan, medalie de argint la Campionatul Balcanic de Judo – seniori

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan, a obținut un nou rezultat extrem de bun, de această dată la Campionatul Balcanic de Judo pentru seniori, unde s-a clasat locul 2. Cu această medalie, Laura Alexia Bogdan face mare cinste sportului din județul Alba.

Astfel, la doar 16 ani, Laura Alexia Bogdan reușește să devină vicecampioană balcanică la seniori. Competiția s-a desfășurat în perioada 15-17 iulie 2022, în localitatea Pazardzhik din Bulgaria.

Sportiva noastră a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme, la concursul individual, la care au luat parte sportivi din 9 țări: Albania, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Turcia si Romania.

Componentă a lotului național de judo, sportiva are dublă legitimare (CS Unirea Alba Iuliu și CSM Cluj-Napoca).

Performanța obținută vine după mai multe succese consecutive. Laura a câștigat mai multe medalii pe plan național și internațional în acest an.

Sportivii secției noastre de judo sunt antrenați de către prof. Dinu Alin și Dinu Cristian. CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor și succes la următoarele competiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *