Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VI-a, la Sebeș

Vești bune ne aduce vara!

Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VI-a, la Sebeș!

„Știi tu ce înseamnă să fii copil?

Înseamnă să crezi în dragoste, să crezi în frumusețe, să crezi în credință.
Înseamnă să fii atât de mic încât spiridușii să ajungă să-ți șoptească la ureche, înseamnă să transformi bostanii în calești și șoarecii în telegari, josnicia în noblețe și nimicul în orice, căci orice copil poartă o zâna nașă în sufletul lui”, spunea scriitorul englez Francisc Thompson.

             La Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, fiecare nouă vacanţă de vară înseamnă „Biblioteca din Vacanţă”. De șase ani, fără întrerupere, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează un program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. În această vară, „Biblioteca din Vacanță” se va desfășura în perioada 24 iunie – 7 iulie.

             Ca de fiecare dată, în luna lui „Cireșar”, pregătim ultimele detalii ale programului. Într-un cadru primitor, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, suntem nerăbdători să dăm start aventurilor noastre palpitante în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 1030 – 1230.

             Alături de prieteni dragi și inimoși, biblio-voluntarii noștri, am pus la cale, cu emoție, un nou modul de ateliere, conturat în jurul relației dintre cărți și muzică, lectură și artele plastice, o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și bucuroși.

             Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș,  bulevardul „Lucian Blaga”, numărul 45, telefon: 0258.732848, înperioada 20 – 23 iunie 2022. Numărul de locuri este limitat.

             Vă invităm să alegeți bucuria poveștilor și o super-vacanță de pici, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!Cu stimă,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *