Pe 10, 11 și 12 iunie e AlbaFest® ’22, în Piața Cetății

Cetatea revine la viață. Și la… sunet:

După doi ani de pauză, municipalitatea din Alba Iulia reia evenimentele care au adunat, anii trecuți, zeci de mii de oameni în Cetate.

Primul eveniment major al sezonului e AlbaFest®, programat în zilele de 10, 11 și 12 iunie, în Piața Cetății, locația obișnuită pentru concertele și evenimentele importante din Alba Iulia.

Artiștii care vin anul acesta la AlbaFest® au, împreună, sute de milioane de vizualizări pe YouTube, zeci de mii de difuzări la radio și tv și cel putin tot atâția fani. Îi veți putea vedea pe toți pe scena din Piața Cetății, în 3 seri de distracție, la AlbaFest®. Un line-up promițător, pe măsura poftei de distracție a albaiulienilor dar și a turistilor care vor fi în Cetate în weekendul 10-12 iunie: Grasu XXL, Olivia Addams, Noaptea Târziu, Connect-R, Spike, Cargo, Compact Paul Ciuci, Celelalte Cuvinte și The Puzzles, DJ Project X Ana Baniciu vin anul acesta la AlbaFest®.

Pandemia și restricțiile ne-au obligat să punem undeva, într-un plan secundar sau de-a dreptul îndepărtat, evenimentele cu care eram obișnuiți și de care ne bucuram în „normalitate”. Acum Cetatea Alba Carolina redevine cea mai mare scenă în aer liber din România. Vă așteptăm pe toți, de-ai locului sau turiști, să petrecem un weekend memorabil în Cetate, la ediția de anul acesta a AlbaFest® spune Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.

Ultima zi de AlbaFest® le aduce și celor mici porția lor de mare show, cu Gașca Zurli. Dimineața, de la 11, Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Zdrăngănel și tot restul găștii vor anima Piața Cetății și îi vor antrena la joc, cântec și mișcare pe cei mai mici dintre „festivalieri”.

Detalii despre fiecare din cele 3 seri de  AlbaFest® vor fi disponibile, în curând, pe pagina de Facebook a municipalității: https://www.facebook.com/primariaalbaiulia

10, 11, 12 iunie: trei seri de super-vibe, trei nopți magice în Piața Cetății Alba Carolina, la AlbaFest ’22,  un eveniment marca Primăria Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *