CÂȘTIGĂTORII TOMBOLEI DE 1 IUNIE ORGANIZATE DE PRIMĂRIA SEBEȘ

Și în acest an, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” au pregătit un eveniment recreativ dedicat tuturor copiilor: concerte, o tombolă cu surprize, un parc de distracții și înghețată pentru cei mai mici cetățeni ai orașului. Evenimentul a avut loc miercuri, 1 iunie 2022, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17.00.

Tombola având ca premii biciclete și articole sportive s-a adresat tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 18 ani, care locuiesc în Municipiul Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești și/sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești).

Pe scenă au evoluat: Școala de Muzică „Do, Re, Mi” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” și Grupul vocal „Felician Fărcașiu” – coordonatori prof. Alexandra și Adrian Pamfilie, Trupa de teatru „GEPETTO” – prof. coordonator Lavinia Kamla Donose – un alt proiect susținut de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Clubul de dans Fantasy Dance – coordonator Ema Șalapi și Clubul Copiilor Sebeș. Vedeta invitată, Olivia Addams, a susținut un concert dinamic, pe gustul publicului, la finalul căruia a făcut fotografii cu toți copii care și-au dorit acest lucru.

Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a transmis „gânduri de mulțumire organizatorilor evenimentului dedicat copiilor Sebeșului, în special copilașilor care au înțeles că părinții lor au muncit în această zi, pentru ca toți să avem o sărbătoare frumoasă de 1 iunie: Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Primăria Municipiului Sebeș, SPAP, Poliția Locală, Jandarmeria, SVSU Sebeș”.

Sponsorii care au susținut organizarea evenimentului dedicat zilei de 1 iunie, la solicitarea primarului Dorin Nistor, au fost: Alpin 57 Lux Sebeș, San Casa,  Salv Metal, Dacor Forest, Elio Industrial, Toskana Garten, Mivo Expert Consult, Elis Pavaje, Cadisola, Kronospan Sebeș, Dupex, Mundo Construct, Pehart Petrești, Lincoln Plus, Venus Impex, DML Invest, Europa Expres. Aceștia au oferit sume de bani, dulciuri, dar și mult îndrăgitele articole sportive: 53 de biciclete, 20 de palete de badminton, 50 de mingi, 30 de perechi de patine cu rotile și înghețată pentru toți participanții. În plus, și firma care a instalat parcul de distracții a oferit acces gratuit tuturor copiilor Sebeșului.

Accesând următorul link veți regăsi lista câștigătorilor tombolei: https://www.primariasebes.ro/…/lista-participantilor…/

Important! Premiile pot fi ridicate începând cu data de 2 iunie 2022, ora 10:00, de la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. Copiii care au câștigat la tombolă vor fi însoțiți de un adult, care trebuie să prezinte un act de identitate. Informații la telefon: 0372-930929.

La mulți ani, tuturor copiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *