SEBEȘ, 1 IUNIE: CONCERT OLIVIA ADDAMS, TOMBOLĂ CU SURPRIZE, ÎNGHEȚATĂ PENTRU TOȚI COPIII ȘI PARC DE DISTRACȚII!

           Și în acest an, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” au pregătit un eveniment recreativ dedicat tuturor copiilor: concerte, o tombolă cu surprize, un parc de distracții și înghețată pentru cei mai mici cetățeni ai orașului. Evenimentul va avea loc miercuri, 1 iunie 2022, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17.00.

Momentele artistice vor avea în prim-plan copiii Sebeșului – Școala de muzică „DoReMi” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Grupul folcloric „Felician Fărcașiu”, cursanții Atelierelor de creație literară și interpretare dramatică „Ion Kamla”, Clubul de dans sportiv „Fantasy Dance” și Clubul Copiilor Sebeș. Vedeta invitată să concerteze în acest an este OLIVIA ADDAMS.

Alte puncte de atracție vor fi: „TOMBOLA COPIILOR” cu premii oferite de companiile locale, momentele de animație asigurate de personajele din desenele animate și spuma party.

Reamintim faptul că tombola este deschisă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 18 ani, care locuiesc în Municipiul Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești și/sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești). S-au înscris aproape 4200 de copii, care își încearcă norocul pentru unul din cele 100 de premii oferite de sponsori.

În plus, pompierii voluntari și polițiștii locali din Sebeș îi invită pe cei mici la o prezentare a dotărilor și echipamentelor.

LA MULȚI ANI, TUTUROR COPIILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *