1 IUNIE, LA SEBEȘ: PARC DE DISTRACȚII, TOMBOLĂ CU SURPRIZE, SPECTACOLE ȘI ÎNGHEȚATĂ!

           Și în acest an, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” au pregătit un eveniment recreativ dedicat tuturor copiilor: concerte, o tombolă cu surprize, un parc de distracții și înghețată pentru cei mai mici cetățeni ai orașului. Evenimentul va avea loc miercuri, 1 iunie 2022, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17.00.

Tombola este deschisă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 18 ani, care locuiesc în Municipiul Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești și/sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești).

 Iată cum se efectuează ÎNSCRIERILE:

1)       Toți copiii care frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești) vor fi înscriși la tombolă de unitatea de învățământ (care va solicita acordul părinților, în acest sens).

2)       Copiii care nu frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești), cu vârste cuprinse între 0 –18 ani, dar care au domiciliul pe raza Municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești), se pot înscrie la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga”, situat în Sebeș, bulevardul Lucian Blaga nr. 45, începând de luni, 23 mai 2022, până vineri, 27 mai 2022, în intervalul orar 10.00-14.00. Informații la numărul de telefon: 0372-930929. Important: va fi solicitată dovada domiciliului și a vârstei.

Important: un copil se va înscrie o singură dată la tombolă!

Lista cu toți cei înscriși va fi afișată pe site-ul Primăriei Municipiului Sebeș, www.primariasebes.ro, și pe site-ul Centrului Cultural „L. Blaga” Sebeș, www.cclbsebes.ro, marți, 31 mai 2022. Numerele criterii din lista înscrierilor vor reprezenta și numerele biletelor de tombolă.

Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți, în cadrul evenimentului, care va avea loc miercuri, 1 iunie 2022, în Parcul Tineretului, în intervalul orar 17.00-20.00. Lista cuprinzând câștigătorii va fi afișată pe paginile web și pe cele de socializare: facebook oficial Dorin Nistor – Primar, Primăria Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș; de asemenea va fi comunicată presei. Premiile vor fi oferite de sponsorii și partenerii oficiali ai evenimentului și vor consta în biciclete și articole sportive.

PROGRAMUL ZILEI DE 1 IUNIE, LA SEBEȘ

ORA 17.00, PARCUL TINERETULUI DIN SEBEȘ

Momente artistice cu copiii Sebeșului

 „TOMBOLA COPIILOR” cu premii oferite de companiile locale

CONCERT OLIVIA ADDAMS

Animație cu personaje din desenele animate

Spuma party, DJ pentru copii

Pompierii voluntari și polițiștii locali din Sebeș îi invită pe cei mici la o prezentare a dotărilor și echipamentelor

LA MULȚI ANI, TUTUROR COPIILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *