PĂRINTELE PROFESOR CONSTANTIN NECULA CONFERENȚIAZĂ ÎN PROGRAMUL FESTIVALULUI „LUCIAN BLAGA” DE LA SEBEȘ

„Ne pierdem adesea, dacă nu mereu! Și nu doar pe noi, ci și răbdarea, cumpătul, încrederea, iubirea, speranța. Avem nevoie întotdeauna să conștientizăm că suntem în barca Celui care nu ne lasă să ne scufundăm”. Constantin Necula

Municipiul Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” transmit gânduri de mulțumire părintelui Constantin Necula pentru generozitatea de a fi acceptat invitația de a susține o conferință în programul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, vineri, 13 mai 2022, ora 19.00, în Parcul Tineretului din Sebeș.

Părintele Constantin Necula este preot ortodox, doctor în teologie, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu și autorul a numeroase volume de predici, de studii și articole. A publicat studii în română, franceză, italiană și germană și a participat la peste 400 de conferințe în țară și în străinătate. Părintele Necula are o activitate impresionantă și este îndrăgit de public pentru modul nonconformist și accesibil în care reușește să transmită mai departe bogăția de cunoaștere și înțelepciune acumulată în decursul anilor.

           Conferința va fi urmată de un recital susținut de Corala „Armonia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *