15-21 mai, a XV-a ediţie a Festivalului de Teatru „Poveşti”

Comunicat           

Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba se pregătesc de cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Povești”. O ediție aniversară, mult așteptată, care ne dorim să readucă, în fața publicului din municipiu și județ, acel eveniment de înaltă ținută artistică și culturală cu care l-am obișnuit de paisprezece ediții.

            „Ne pregătim cu emoție și multă bucurie pentru a reveni în comunitate cu acest festival care a adus, de-a lungul anilor, întâlniri minunate ale publicului cu artiști din țară și străinătate. Așadar, în perioada 15 – 21 mai mergem la teatru, indiferent de vârstă. Spectacole de teatru destinate publicului adult, dar și adolescenților și copiilor, ateliere de creație, lansări de carte, dialoguri, conferințe, expoziții sunt pregătite pentru iubitorii de teatru. Suntem convinși că nu doar nouă ne-a fost dor de o astfel de întâlnire, ci și dumneavoastră, publicul nostru drag, căruia îi este în totalitate dedicat. Marcel Iureș, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Florin Piersic jr.  Chris Simion, Oana Pellea, dar și personaje îndrăgite din poveștile pentru copii, vă așteaptă într-o nouă ediție de festival.”, Ioana Bogățan, manager teatru.

            Așadar, în perioada 15 – 21 mai 2022, vă așteptăm la ediția cu numărul 15 a Festivalului Internațional de Teatru „Povești”. Vom reveni în curând cu programul festivalului, ca să aflați toate detaliile importante pentru ca dumneavoastră să fiți prezenți în sălile de spectacol.

                                                                                      Cristina Smadea,

                                                                                                              Secretar literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *