Municipiul Sebeș – sprijin umanitar pentru victimele războiului din Ucraina

În cursul zilei de vineri, 11 martie 2022, toate bunurile și produsele colectate la Sebeș, în cadrul campaniei umanitare inițiate de primarul Dorin Nistor pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de conflictul armat din Ucraina, au fost predate reprezentanților Crucii Roșii. Această organizație implicată activ în criza umanitară declanșată la granițele României se va asigura că donațiile își vor afla destinația acolo unde persoanele vulnerabile se află în nevoie, atât în zona refugiaților, cât și în zonele grav afectate din Ucraina.

„La Sebeș, au fost colectate aproape 6.000 de conserve, 3.200 litri de apa, sucuri, produse de igienă diverse, produse pentru bebeluși, paturi noi și saci de dormit, hrană pentru animale” transmit reprezentanții Primăriei Sebeș.

Printre cetățenii Municipiului Sebeș care au oferit donații s-au aflat angajați ai instituției primăriei și ai tuturor instituțiilor subordonate, Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Școala Gimnazială Nr. 2, Liceul Tehnologic, Școala Gimnazială Petrești, Liceul German, lor alăturându-li-se câteva companii locale.

Actualmente, la Sebeș, sunt cazate 11 persoane refugiate, prin grija unei asociații creștine.

Primarul Dorin Nistor transmite mulțumiri cetățenilor pentru fiecare gest de generozitate și îndeamnă la solidaritate cu toți semenii încercați de dificultățile vieții.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *