Ospitalitatea și serviciile de excepție oferite de Theodora Golf Club din Alba, recunoscute de liderul mondial în călătorii și servicii asociate, Booking.com

COMUNICAT DE PRESĂ

Alba Iulia, 04.02.2022. La finalul lunii ianuarie 2022, liderul mondial în călătorii online și servicii asociate, Booking.com, a acordat resortului Theodora Golf Club distincția Booking.com Traveller Review Award 2022, în baza celui mai mare scor pe care l-am înregistrat până acum: 9,4 puncte din 10 posibile.

Punctajul primit din partea turiștilor, a vizitatorilor și a pasionaților de golf, în baza a sute de recenzii pozitive lăsate pe site-ul de travelling, este încă o dovadă că Theodora Golf Club depășește așteptările vizitatorilor săi oferind servicii de calitate, cu responsabilitate și cu dedicare:

Totul este la superlativ. Curățenie exemplară, mic dejun fabulos, liniște, peisaj etc.”

Locația a fost senzațională, serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, personalul politicos și amabil. Meniul este variat și foarte gustos. Am avut o experiență foarte plăcută în acest resort. Cetatea Alba Iulia este la distanță mică, destul de aproape de resort. Cu siguranță o să revenim cu mare drag!”

Micul dejun a fost nemaipomenit de bun!!!! Locația în sine este amplasată într-o zona foarte frumoasă și pitorească”.

Camera superbă, curățenia exemplară, micul dejun variat.”

Am avut o experiență foarte plăcută la acest resort. Camerele sunt mari și curate. Mâncarea la restaurant este foarte bună. Personalul este deosebit de amabil.”

Locația senzațională, camerele foarte mari și curate, mâncarea foarte bună. Se ajunge în doar 10 minute cu mașina la Cetatea Alba Iulia.”

Locație cu condiții foarte bune, perfectă pentru relaxare chiar și pentru cei care nu practică golf.”

Theodora Golf Club va deschide un nou sezon pentru oaspeți la 1 martie 2022, terenul de golf fiind disponibil în funcție de evoluția vremii. Cei care doresc o evadare în natură, vor avea o experiență completă, care dezvăluie facilități premium: zone de relaxare și facilități de cazare în elegantele vile din complex, în care luxul și confortul modern se îmbină perfect pentru toți cei care doresc o vacanță liniștită de familie, într-o ambianță deosebită. De asemenea, cei care vor să organizeze întâlniri de afaceri, team-building-uri sau evenimente private sau corporate, au la dispoziție spații pentru conferințe și pentru evenimente indoor și outdoor, cât și un restaurant internațional unde bunul-gust, ambianța și cultura culinară își dau o întâlnire cosmopolită. La toate acestea se adaugă terenul de golf certificat, zonele de relaxare, cursurile de golf pentru adulți și pentru copii cu antrenori profesioniști care vorbesc și limba engleză, Pro Shop, indoor driving range, spațiile deschise, spectaculoase și aerul curat.

Ideal pentru deconectare și relaxare, aer curat și bună dispoziție, Theodora Golf Club este resortul din inima Transilvaniei, situat în Teleac, județul Alba, la aproximativ o oră de Cluj Napoca, Sibiu sau Tîrgu Mureș.

Theodora Golf Club este cel mai modern resort de golf din România, oferind oaspeților săi atât locul în care își pot exersa măiestria pe un teren certificat de golf, cât și grija deosebită pentru toți cei care vor să evadeze din tumultul orașelor și să se răsfețe cu o vacanță lipsită de griji, împreună cu familia sau cu prietenii. Iar pentru cei care doresc să rămână conectați cu munca, în timp ce se relaxează activ, Resortul este soluția ideală pentru organizarea de evenimente, conferințe, întâlniri de afaceri și team-buliding-uri.

Portalul mondial de rezervări și călătorii a desemnat, la finalul lunii ianuarie 2022, partenerii care se bucură de cea mai mare apreciere din partea vizitatorilor și a turiștilor, și a publicat lista celor mai ospitaliere destinații de pe mapamond, acordând distincțiile Booking.com Traveller Review Award 2022.

DESPRE THEORODRA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect. Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa – par 6 – 735 m. Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional a la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă. Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție prin râul Mureș care înconjoară terenul de golf și Munții Apuseni care străjuiesc panorama, imprimând unicitate acestui loc ideal pentru vacanțe. Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://theodoragolfclub.com/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *