Spitalul Judeţean Alba: Testarea la cerere, pentru depistarea COVID-19, continuă și în perioada sărbătorilor de iarnă

Testarea la cerere a pacienților, pentru depistarea COVID-19, continuă și în perioada sărbătorilor de iarnă, inclusiv în zilele de weekend în care se sărbătoresc Crăciunul și Revelionul.

Singurele modificări, în cazul testării la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, sunt următoarele:

–           Cei care doresc să se testeze sâmbătă și duminică, 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, trebuie să achite taxa în avans, la casieria Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (situată la parter), Bulevardul Revoluției 1989, nr. 23. Această modificare este necesară întrucât în zilele respective casieria unității medicale este închisă.

–           Recoltarea probelor în 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, se realizează la modulele medicale din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (și nu la parterul policlinicii unde are loc în mod obișnuit).

–           La casieria unității medicale, unde doritorii trebuie să se prezinte în zilele dinaintea weekendului, se vor primi toate informațiile necesare cu privire la testarea din zilele de 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie.

Facem precizarea că în această categorie nu intră urgențele, pacienții suspecți, cei care prezintă simptomatologie specifică COVID-19 (pacienții care se prezintă în UPU), sau cei care au bilet de trimitere de la medicul de familie în vederea testării, ci doar persoanele care doresc să se testeze voluntar și trebuie să ateste starea lor de sănătate printr-un buletin de analiză.

Mulțumim pacienților pentru înțelegere! Dorim tuturor sărbători cu sănătate!

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *