Ateliere educative în luna noiembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 16:30, va avea loc o nouă activitate din cadrul proiectului 3.7 Ateliere educative, proiect pentru toate vârstele cuprinzând cursuri, ateliere, servicii de educație permanentă. Tema aleasă pentru luna noiembrie este „Prima mea carte, prima mea poveste” iar activitățile se vor desfășura online, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Activitatea va începe cu o scurtă prezentare a echipei de proiect, a temei și a activităților ce urmează să se desfășoare. Va urma apoi un atelier în care cei ce se vor afla online vor învăța pas cu pas cum să-și confecționeze prima lor cărticică, o cărticică în care să-și noteze gânduri, impresii, experiențe etc. La finalul atelierului, echipa de proiect va prezenta câteva cărți pentru fiecare grupă de vârstă a copiilor. Cărțile prezentate fac parte din colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și pot fi împrumutate de către toți abonații bibliotecii.

Activitățile din cadrul proiectului 3.7 Atelierele educative sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *