Școala de vacanță Kogaion – Apoulon aşteaptă copiii între 6 şi 10 septembrie

Kogaion Gifted Academy în colaborare cu Asociatia Tradition Group inițiază programul pilot „Școala de vacanță Kogaion – Apoulon” – Program Academic de Învățare Intensivă / KIM (Kogaion Intensive Mastery) dedicat copiilor de 6-12 ani din județul Alba.

Alăturarea acestor două nume, Kogaion – Apoulon, ne-a convins să inițiem **Programul Academic de Învățare Intensivă**, ce se va desfășura în premieră în apropierea cetății, în localitatea Bucerdea Vinoasă, în județul Alba, în perioada 6-10 septembrie 2021.

Programul este organizat pe 2 grupe de vârstă: 6-8 ani si 9-12 ani și are la bază un curriculum de enrichment integrat ce cuprinde ateliere specifice nevoilor de învăţare pe fiecare categorie de vârstă, respectând principiile gifted education.

Obiectivele programului:

·         lărgirea orizontului de cunoastere în domenii variate; consolidarea abilităților de învățare și a proceselor de gândire (ateliere pe domenii de cunoaștere și enrichment)

·         experimentarea diferitelor forme de relaționare în definirea mecanismelor proprii de a construi relații și a oferi feedback

·         dezvoltarea şi consolidarea încrederii şi stimei de sine

·         identificarea, potențarea şi dezvoltarea abilităților native

·         dezvoltarea armonioasă a personalității fiecărui copil

Programul este gândit special pentru a facilita participarea copiilor din judeţul Alba, dar este dedicat la modul general tuturor copiilor care își doresc să participe timp de 5 zile, de luni până vineri între orele 9.00 – 18.00, la o serie de cursuri intensive.

Mai multe detalii, veti putea gasi în documentul si informatiile atasat sau accesand link-ul: https://kogaionacademy.ro/programe/scoala-de-vacanta-kogaion-apoulon/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *