Concurenți din Alba Iulia – câștigători ai concursului Simbio Stars – Etapa Națională

Asociația Simbio este o Organizație non-guvernamentală care oferă tinerilor șansa de a evolua atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, organizând activități caritabile, de entertainment, educaționale, team-building și altele. Asociația Simbio s-a extins la nivel național, Alba fiind una dintre cele 24 de filiale active la momentul actual.

   Asociația Simbio a organizat prima ediție a concursului „Simbio Stars”, un concurs de talente pentru tineri cu următoarele categorii: teatru, muzică&canto, public speaking, stand-up comedy și dans. Etapa locală s-a desfășurat în mediul online, unde 15 concurenți s-au calificat pentru a concura în Etapa Județeană desfășurată în 20 iulie la Apulum Kids SRL.

   În etapa națională organizată între 16 și 17 august la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au concurat 25 de tineri din diferite județe, iar Alba a fost reprezentată de: câștigătoarea premiului I  Bișu Andrada – 17 ani – Teatru; câștigătoarea premiului III Gerngross Karla – 15 ani – Muzică; Zbutea Georgiana – 17 ani – Muzică; Panțiru Alexandra – 14 ani – Teatru; Alexa Ana Maria – 12 ani – Muzică.

   Premiantele din Alba au impresionat juriul:  Bișu Andrada care face parte din echipa Asociația Grupul Skepsis prezentând monologul „Omul din Cerc” de Matei Vișniec, iar Gerngross Karla care primește ore de chitară de la Sorina Matei interpretând cu voce și chitară cântecul „Mama” compus chiar de ea.

Pe lângă acest concurs de talente, Asociația Simbio Alba a dat startul înscrierilor unui concurs de fotografie pe temele Vintage și Black&white, iar fotografiile câștigătoare vor fi expuse între 2 și 9 septembrie în localul Art din Alba Iulia, în cadrul expoziției „Simbio Lens Contest”. Link către formularul de înscrieri: https://bit.ly/3xXtVNd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *