600 de oameni au tras cu arcul la e-Archery

Comunicat de presă

Proiectul e-Archery este un proiect prin care atât cetățenii orașului Alba Iulia, cât și vizitatorii și turiștii, pot experimenta gratuit tragerea cu arcul. Până în acest moment, nu mai puțin de 600 de oameni ne-au trecut pragul și s-au simțit bine alături de voluntarii instruiți în acest scop. De la copii și tineri, până la adulți și vârstnici, începători sau avansați, cu toții au avut ocazia să încerce tragerea cu arcul în inima orașului Alba Iulia.

Echipa de voluntari va mai fi prezentă un ultim weekend la cortul din șanțurile cetății (lângă pasarela de lemn de la poarta a IV-a a cetății, lângă Vizitiu) unde îi vor aștepta cu nerăbdare pe toți cei care își doresc să experimenteze un sport puțin practicat. Acesta oferă și un număr mare de beneficii cognitive (stimularea creativității, autocunoașterea, promovarea autocontrolului și dobândirea unei stări de bine și al sentimentului de satisfacție), iar pe cei care ni s-au alăturat deja în weekend-urile precedente îi așteptăm din nou weekend-ul acesta pentru a-și îmbunătății poziția, fluiditatea și tragerea efectivă.

Programul activității cortului în acest ultim weekend (vineri, sâmbătă, duminică) va fi la fel ca în cele precedente, între orele 14.00 și 21.00. Fiecare arcaș va beneficia de 5 trageri gratuite, după care, după dorința fiecăruia, se vor mai putea achiziționa sub forma a 2 tipuri de bilete săgeți suplimentare astfel: 5 lei – 5 săgeți, 8 lei – 10 săgeți.

*programul poate varia în funcție de condițiile meteo, iar modificările vor fi anunțate la stand și pe pagina Asociației Emanoil

Proiectul este finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank. Programul are ca parteneri principali Municipiul Alba Iulia, Ancău Company, Apa CTTA și Porterom, ca susținători Casa de Cultură a Studenților, GIRO, Deko Team Design, Marani Star și Vair Auto Ro, iar ca parteneri logistici Tipo-Rex, Societatea de Transport Public și Impact Design.

Proiectul are ca organizație gazdă Asociația Emanoil, iar ca parteneri Protopopiatul Ortodox Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *