Avarie pe magistrala de alimentare cu apă. Mai multe localităţi riscă să rămână fără apă

Din cauza unei avarii provocate de constructorul lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda ( in zona orasului Teius), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, azi 08.07.2021, incepand cu ora 11.00, se intrerupe  furnizarea apei potabile in urmatoarele localitati: Teiuș, Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Garbova de Jos, com. Rădești, Miraslău, Decea, com Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș. Posibil sa fie afeactate si localitatile Bagau, Lopadea Noua, Hoparta. Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente in rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  operatorului la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *