Campania ”Un copac pentru fiecare locuitor al municipiului Sebeș”, în plină desfășurare. Primarul Dorin Nistor anunță că vineri au fost plantați primii 450 de arbori.

Proiectul inițiat de primarul Dorin Nistor denumit, în mod simbolic, ”Un copac pentru fiecare locuitor al Municipiului Sebeș”, începe să prindă rădăcini. Obiectivul final este acela de a fi plantați un număr de 32.610 arbori, pe terenuri aflate în proprietatea Municipiului Sebeș, în zonele Rebeș, Râpa Roșie, Viile Sașilor, Moldița, Petrești – Alunei.

”Pe parcursul zilei de vineri am plantat primii 450 de puieți, în zona Rebeș, pe terenul fostului depozit de deșeuri din Drumul Dăii. Dintre aceștia, 150 sunt arbori ornamentali din speciile molid, brad și tuia, iar 300 puieți forestieri din speciile pin silvestru, pin negru, cătină. În acest demers ne sunt alături angajații Ocolului Silvic Sebeș și ai SPAP Sebeș, angajați ai companiei Kronospan Sebeș, precum și voluntari” a transmis primarul Dorin Nistor.

Până în prezent, Primăria Municipiului Sebeș a reușit să obțină o sponsorizare în valoare de 200.000 lei, din care au fost contractați 23.359 de arbori. Campania de plantare începută vineri se va încheia în data de 10 mai 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *