21 MARTIE 2021-ZIUA MONDIALĂ A POEZIEI. PRIMĂVARA POEZIEI, LA SEBEȘ

          Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” vă oferă, în mediul online, un colaj liric de momente speciale dedicate Zilei Mondiale a Poeziei, care dorim să vă rămână în suflet!

          Pe parcursul acestei zile de duminică, între orele 12.00-18.00, pe paginile noastre de socializare, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș ne propune întâlniri pline de emoție cu alese versuri ale oamenilor condeiului din municipiu, momente lirice dăruite de preșcolarii instituțiilor de învățământ din Sebeș și din localitățile aparținătoare și de participanții la cursurile de limba engleză „Let’s have fun with English”, susținute de prof. Lavinia Kamla Donose.

          „În sufletul fiecărui om este o supapă care se deschide numai poeziei”, spunea poetul rus N. Nekrasov. Împreună cu protagoniștii acestei zile pline de emoție, puritate și sensibilitate, vă invităm să vă deschideți sufletele către poezie, să savurați cuvintele, imaginea, să visați la primăvară…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *