Consultare publică privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia

ANUNȚ

În atenția contribuabililor din municipiul Alba Iulia

            Direcția Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, în spiritul transparenței decizionale, informează publicul interesat cu privire la elaborarea proiectului de hotărâre privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021, inițiat de către consilierii locali: Tudorașcu Raul Sebastian, Marean Claudiu Vasile, Oltean Sabina Larisa, Vîlcan Marcela, Rotar Corina, Fulea Ionuț și Lupea Ioan Gabriel.

            Etapa de consultare a populației se desfășoară  în perioada 24.02.2021 – 07.04.2021.  Propunerile, sugestiile sau opiniile dumneavoastră cu privire la acest proiect de hotărâre se pot depune în scris, specificându-se articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționându-se data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, pe email office@apulum.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moțiilor, nr. 5A, jud. Alba, camera 8 – Registratură în perioada 01.03.2021 – 15.03.2021.

            Ședința de dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021 va avea loc în data de 08.04.2021, ora 10, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia – Sala de ședințe.

            Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, la sediul Direcției Venituri sau pe site-ul instituției  www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *